6 van onze diensten

Diensten

Hieronder een korte samenvatting van alle diensten die wij leveren.

Lasergraveren

Door middel van lasergraveren kunnen bijna alle vormen worden gegraveerd op veel materialen. Het lasergraveren biedt vele voordelen ten opzichte van de traditionele graveertechnieken: hoge kwaliteit/resolutie, snel, flexibel en contactloos. Doordat de laserstraal een zeer kleine diameter heeft, biedt het de mogelijkheid fijne lijnen of punten op materiaal aan te brengen. Hierdoor kunnen ook logo’s, afbeeldingen en teksten goed gegraveerd worden. In onze graveerwerkplaats beschikken wij over meerdere soorten lasermachines: Fiberlasers, Co2 lasermachines, Matchlasers en een Co2 spiegellaser.

Bijna ieder artikel kan door ons gegraveerd worden. Je levert de tekst, afbeelding of logo digitaal aan via een Word-, pdf-, jpg- of vectorbestand. Om een idee te krijgen over wat wij allemaal kunnen graveren bekijk eens onze webshop.

Bij de artikelen staan de graveeropties vermeld, maar als je zelf de te graveren artikelen wilt aanleveren kan dat natuurlijk ook.

Lasersnijden

Met onze geavanceerde apparatuur en vakbekwame mensen leveren wij hoogwaardige resultaten voor al je snijbehoeftes.
Wij kunnen plaatjes snijden van RVS, messing en aluminium. In diktes van 0,5mm tot 2mm dik.
De plaatjes kunnen in iedere gewenste vorm gesneden worden.
Ook kunnen ze worden voorzien van gaatjes of een plakstrook.
Voor meer informatie, Lasersnijden op Wikipedia.

Relatiegeschenken graveren

Het is altijd tijd om relatiegeschenken te graveren. Bovendien, bij Spullengraveren helpen we je graag daarbij.
Bij ons kun je persoonlijke en unieke cadeau ‘s en geschenken laten maken. Geschenken die een blijvende indruk maken.
Bijvoorbeeld dagelijkse gebruiksvoorwerpen met je naam of logo erop gegraveerd.
Dit zijn krachtige relatiegeschenken omdat de kracht van herhaling hierop van toepassing is.

Bekijk ons assortiment voor allerlei soorten geschenken.
Van pollepels tot snoeppotten en van wijnkistjes tot koffiemokken.

Machine-, type- en naamplaatjes

Wij hebben ons de afgelopen tijd gespecialiseerd in het graveren van RVS en aluminium materialen. Met onze fiber lasermachines hebben wij de capaciteit en kennis om snel en netjes naamplaatjes, typeplaatjes, machineplaatjes en andere plaatjes te graveren.

Machineplaatjes zijn handig als typeaanduiding en/of serienummer.
Ze geven je machines niet alleen een professionele uitstraling maar zijn soms ook verplicht voor certificering of service en onderhoud. De plaatjes kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Als typeplaatjes of machineplaatjes maar ook plaatjes met je eigen logo voor decoratief gebruik. Omdat ieder bedrijf een andere maat/kwaliteit plaatjes wil, kunnen wij de plaatjes op maat snijden. Hierdoor is iedere maat en type RVS mogelijk. Voor bevestigings-mogelijkheden kan gekozen worden voor gaatjes of een plakstrook. Natuurlijk kan er ook geen bevestigingsmateriaal op.

QR-codes graveren

QR-codes zie je tegenwoordig overal. In restaurants, naast schilderijen, op beurzen en op reclameborden. QR-codes zijn bedoeld om snel en makkelijk informatie over te brengen, bijvoorbeeld een verwijzing naar een URL op internet.

Maar al die QR codes moeten wel nog gemaakt worden. Deze QR-codes graveren wij voor je op RVS, messing of hout. Onze machines maken zelf een unieke QR-code, voor wat je maar wilt.
Denk bijvoorbeeld aan een verwijzing naar je website of menu zodat je klanten makkelijk kunnen bestellen, of in museums naast schilderijen voor meer uitleg.

Bedrukken

Om de plaatjes te bedrukken gebruiken wij een unieke techniek. Hierbij wordt de inkt in het geanodiseerde aluminium geprint in plaats van er op.
Dit is vergelijkbaar met tatoeëren, omdat de inkt in de poriën van het aluminium geprint wordt. De poriën worden na het printen geseald. Daardoor zit de inkt opgesloten.
Door deze techniek is het aluminium ook beschermd tegen krassen. Met behulp van freesmachines wordt het aluminium in elke gewenste vorm gesneden.

Klik op bovenstaande links om meer informatie te krijgen over onze diensten.

Lasersnijden
relatiegeschenk graveren
Laergravure
bedrukte aluminium
onze diensten
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00