Informatie over QR-codes graveren

QR-codes graveren.
QR-codes zie je tegenwoordig overal. In restaurants, naast schilderijen, op beurzen en op reclameborden. QR-codes zijn bedoeld om snel en makkelijk informatie over te brengen, bijvoorbeeld een verwijzing naar een URL op internet.

Maar al die QR codes moeten wel nog gemaakt worden. Deze QR-codes graveren wij voor je op RVS, messing of hout. Onze machines maken zelf een unieke QR-code, voor wat je maar wilt.

Voor een offerte kan je een mail sturen naar info@spullengraveren.nl of ons offerte formulier invullen. Vermeld hierin om hoeveel stuks het gaat, de afmetingen van de plaatjes en eventueel een opzet van hoe het eruit gaat zien.

Kun je QR-codes graveren?

Natuurlijk! Het maken van QR-codes is niet exclusief voor het printen op papier. Wij graveren voor jou een QR-code op hout, rvs, metaal, messing en leisteen.

Waarom gravures met QR-codes een groot succes zijn?
QR-codes staan bekend om hun marketing- en pragmatische kracht en ook vanwege hun esthetische aantrekkingskracht. Je maakt het je klanten makkelijker om op websites te komen waar jij ze graag wilt hebben.

Hoe lever je het aan?

Stuur niet al gemaakte QR-codes naar ons toe, wij maken zelf de QR codes met onze machines. Maak een Excel bestand met daarin de verschillende URL’s en tekst die je er eventueel onder wilt hebben. Als er ook een logo of afbeelding op moet, kan deze apart in een PDF worden aangeleverd.

voorbeeld Excel QR code

Waarvoor worden QR-codes gebruikt?

Horeca
De horeca gebruikt QR-codes zodat hun klanten makkelijk kunnen bestellen. Gasten kunnen door de QR-code te scannen bijvoorbeeld de website of menukaart van het restaurant bekijken. Er zijn bedrijven die werken aan een bredere toepassing van QR-codes in de horeca. Hierbij kan de consument door middel van het scannen van een QR-code de gewenste bestellingen doorgeven aan de betreffende bar of restaurant. De QR-code bevat in dit geval de locatie waar de consument deze heeft gescand. Zo staat op iedere tafel een RVS plaatje met unieke QR-code.

Verwijzing naar website
QR-code voor verwijzing naar websites. Als je meer verkeer wil naar je website tijdens bijvoorbeeld een beurs kan je QR-code plaatjes neerzetten. Dan hoeven klanten niet je gehele webadres over te typen maar zijn ze er binnen 1 seconde.
Of QR-codes in tijdschriften of andere bladen om dieper op een artikel in te gaan of als verwijzing naar een product die je dan gemakkelijk via de website kan bestellen.

Verwijzing naar telefoonnummer
QR-code naar verwijzing telefoonnummer of Whatsapp. Hetzelfde geldt natuurlijk als je je klanten niet naar je website wilt laten gaan maar liever naar je telefoonnummer voor een gesprek.

Display voor klanten
Op recreatieparken voor informatie van het dagprogramma of andere nuttige informatie. Of museums, voor verdere uitleg van een schilderij of om de audiotour te beluisteren.
Bij de receptie van een ziekenhuis of andere instelling om je aan te kunnen melden.

Onze ervaring

De afgelopen jaren hebben wij voor meerdere van onze klanten QR-codes mogen graveren. Allemaal met verschillende doeleinden:

  • Restaurant- en horecaondernemers die gemakkelijk hun klanten wilden laten bestellen.
  • Zowel op RVS plaatjes die op de tafel gemonteerd worden als op houten bordjes die los op tafel staan.
  • Voor een restaurant eigenaar dat iets anders dan een simpel plaatje wilde, een kubus met op 2 kanten de QR-codes naar het menu
  • Een tegel leverancier die in zijn showroom QR-codes had hangen naast de tegels met verdere uitleg.
  • In bossen op drinkwaterpunten met uitleg over hun duurzame missie.
  • Op verschillende punten door de stad met de looproute van een evenement.
  • Een RVS plaatje met verwijzing naar hun website als er problemen zijn met hun product.
  • En we hopen nog vele andere toe te voegen.

Uitgebreide uitleg over QR-codes op Wikipedia.
QR-codes graveren.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00