Graveren op hout met unieke graveermachines

Hout Graveren

Het graveren van hout is een van onze specialiteiten. Je eigen tekst of logo op hout graveren is een goede en subtiele manier om je merk altijd te laten zien. Als je bijvoorbeeld een gegraveerde broodplank weggeeft als relatiegeschenk, zullen je relaties altijd denken aan jouw bedrijf als ze aan het koken zijn. Graveren geeft een unieke en duurzame uitstraling.

Hout is een natuurproduct, er zitten dus knoesten en verkleuringen in. Dit kan ook naar voren komen als ze gegraveerd worden. Zo kan het bijvoorbeeld zo zijn dat de gravure op sommige plekken lichter of donkerder is. Dit verschilt per houtsoort en gravure, stel dat de gravure een groot vlak heeft wat gegraveerd is, dan heb je veel meer kans op kleurverschil. Als het allemaal dunne lijnen zijn is dit veel minder gebruikelijk.

Doordat er geen chemische stoffen worden gebruikt tijdens het graveren is het product van hout veilig om van te eten. Onze broodplanken zijn niet vaatwasser bestendig en moeten met de hand en lauw water worden schoongemaakt na gebruik. Door ze regelmatig met olie in te smeren verleng je de levensduur van de plank. Dit kan gewoon met zonnebloem olie, dit is tevens niet schadelijk voor je eten.

Assortiment

Met onze verschillende laser-graveermachines hebben wij altijd de juiste machine voor de klus. Naast onze normale CO2-lasers hebben wij ook een spiegellaser en match laser, op deze manier hebben wij voor iedere grootte een machine die past bij de gravure.

Bekijk onze webshop voor al onze voorraadproducten.
Wij graveren ook houten producten die je zelf bij ons aanlevert.

Vul ons Contact formulier in of mail ons op info@spullengraveren.nl met je vraag. We beantwoorden je vraag binnen 1 werkdag.
Informatie over hout op Wikipedia

Informatie aanvragen
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00