RVS producten graveren

Een mooie manier om je bedrijf altijd te laten zien, zijn mooie producten waarbij met RVS lasergraveren jouw naam en logo zichtbaar zijn.
Denk bijvoorbeeld aan: platvinken, wijnkoelers, keukengerei, kaasschaaf, taartschep en nog veel meer.
In onze webshop hebben wij allerlei soorten RVS producten die wij kunnen graveren.
Staat wat je zoekt er niet tussen? Wij graveren ook op producten die je zelf aanlevert.

RVS lasergraveren

Wij graveren op rvs met laser-graveermachines.
RVS of INOX is een duurzaam en veelgebruikt materiaal in de industrie en voor decoratieve toepassingen.

Het graveren van roestvrij staal (RVS) is een proces waarbij tekst, afbeeldingen of logo’s permanent in het oppervlak van het RVS worden gemarkeerd door middel van lasergravure.
RVS lasergraveren is een techniek waarbij een laserstraal wordt gebruikt om materialen te verwijderen of verkleuren, waardoor permanente gravures ontstaan. Bij lasergravures wordt gebruik gemaakt van de gecontroleerde hitte van een laserstraal om het oppervlak van het materiaal te verwijderen.

Bij rvs lasergraveren komt er niet een diepte in het materiaal, zoals bij freesgravures wel het geval is.

Het graveren van RVS is populair voor het personaliseren van items zoals naamplaatjes, bestek, wijnkoelers, isolatieflessen, industriële componenten en nog veel meer. Het resultaat is een duurzame, permanente markering op het oppervlak van het RVS

Bij het graveren van RVS producten is het niet mogelijk om voorwerpen te graveren die groter zijn dan 50×50 cm. Dit komt omdat dit de maximale grootte is van onze machines. De maximale hoogte van een voorwerp is 20cm.

Maatwerk kosten

Boven de 100 stuks kun je een aanvraag doen inclusief de levering van het artikel. Hiervoor kun je een e-mail sturen met daarin: een afbeelding/omschrijving van het artikel, de aantallen en de gewenste gravure.
Mailen kan naar info@spullengraveren.nl. Wij antwoorden binnen 1 werkdag.

De kosten kunnen verschillen per aantallen, materiaal, de grootte van de gravure en de moeilijkheid van de gravure. Maar hou globaal rekening met de volgende kosten:

  • De opstartkosten zijn € 32,-
  • Gravure vanaf € 2,50 per stuk.
  • Verzendkosten gebaseerd op gewicht en volume
  • Prijzen excl. BTW

Omdat je snel antwoord wilt, beantwoorden wij je mail binnen 1 werkdag.

RVS op Wikipedia

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00