Lasersnijden met lasersnij-machine

Laser-gesneden plaatjes

Wij van Spullengraveren zijn gespecialiseerd in het lasersnijden van metalen. Met onze geavanceerde apparatuur en vakbekwame mensen leveren wij hoogwaardige resultaten voor al je snijbehoeftes.

Wij kunnen plaatjes snijden van RVS, messing en aluminium. In diktes van 0,5mm tot 2mm dik.
De plaatjes kunnen in iedere gewenste vorm gesneden worden.
Ook kunnen ze worden voorzien van gaatjes of een plakstrook.

De voordelen van lasersnijden:

  • Precisie: Dankzij de nieuwste technologieën biedt onze lasersnijder enorme precisie bij het snijden van metalen platen. Zelfs de meest complexe ontwerpen kunnen met gemak worden gemaakt.
  • Krachtig en veelzijdig: Onze lasersnijder kan een breed scala aan metaalsoorten en -diktes snijden. Of het nu gaat om RVS, aluminium of messing, onze machine levert mooi en precies snijwerk.
  • Minimale materiaalverspilling: Dankzij de smalle snijlijn, minimaliseert onze lasersnijder materiaalverspilling, waardoor de kosten worden verlaagd en duurzaamheid wordt bevorderd.

De voordelen van lasersnijden bij Spullengraveren:

  • Op maat gemaakt: Wij begrijpen dat iedereen zijn eigen wensen heeft, daarom bieden we volledig op maat gemaakte plaatjes aan die aan jouw wensen voldoen.
  • Hoogwaardige materialen: Wij gebruiken alleen de beste materialen om ervoor te zorgen dat onze plaatjes duurzaam zijn en hun kwaliteit behouden. Met precisie gesneden uit hoogwaardig materiaal gaan onze plaatjes jarenlang mee.
  • Klanttevredenheid: Ons team denkt graag met je mee. Als je vragen hebt of een speciaal verzoek, wij staan graag voor je klaar om te helpen.

Laser graveren

Zodra wij je plaatjes gesneden hebben wil je ze waarschijnlijk ook laten graveren.
Dat kan bij ons, wij graveren graag je typeplaatjes, naamplaatjes of informatie plaatjes.

Interesse?

Stuur ons een mail op info@spullengraveren.nl met je aanvraag of vul ons offerte formulier in.
Wij beantwoorden je vraag meestal binnen 1 werkdag.

Lasersnijden op Wikipedia

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00