Glazen graveren

Glazen graveren geeft een mooie uitstraling in bijvoorbeeld je restaurant. Is het te graveren voorwerp niet in onze shop te bestellen? Je kunt ook eigen glazen aanleveren die wij graveren. Hoe dit werkt lees je hier.

Maatwerk kosten

Boven de 100 stuks kun je een aanvraag doen inclusief de levering van het artikel. Hiervoor kun je een e-mail sturen met daarin: een afbeelding/omschrijving van het artikel en de gewenste gravure. Mailen kan naar info@spullengraveren.nl. Antwoord binnen 1 werkdag.

  • De opstartkosten zijn € 32,-
  • Gravure vanaf € 2,50 per stuk.

Dit bedrag kan verschillen per aantallen, materiaal, de grootte van de gravure en de moeilijkheid van de gravure. Omdat je snel antwoord wilt, beantwoorden wij je mail binnen 1 werkdag. Graveren van aangeleverde voorwerpen is altijd op risico van de klant. Dit risico is bij glas het grootst, bij hoge aantallen is het advies om een paar glazen extra te leveren voor het geval ze breken. Prijzen zijn excl. BTW en verzendkosten.

Verder is er ook een risico als het glas dun is. Dan kunnen er barsten/scheuren in komen door het graveren. Bij dikker glas is het risico hierop veel kleiner.

Informatie aanvragen
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00